top of page

Ledning och styrelse

Här presenteras några ur FrostPharmas styrelse och ledning. Läs om deras bakgrunder och erfarenheter.

Shan Rehman
Clas Lindbergson
Fredrik1.jpg
Fredrik Andersch

CEO

Fredrik har över 25 års erfarenhet från läkemedelsindustrin och medicinteknik, både i Norden och internationellt.

 

Roller Fredrik haft inkluderar Regional Director Meda AB, Country President AstraZeneca Thailand, Country President AstraZeneca Österrike, Area Director Balkan&Baltics AstraZeneca, Business Development Director AstraZeneca, andra managementroller på AstraZeneca inkluderat tidigare bolagsstrukturer, styrelseledamot Akla AB.

 

Utbildning: Civilingenjör Industriell Ekonomi, Chalmers. Vidarestudier i Litteratur och Statsvetenskap, Göteborgs universitet och Stockholms universitet.

Torbjörn Carlsson 

Interim CFO

Torbjörn har mer än 25 års erfarenhet i olika befattningar inom bank, hälsovård och läkemedel. Rollerna har varit både lokala och internationella med fokus på Norden och Sydostasien. Torbjörn är även CFO för Adxto AB  Group som är en av huvudägarna till Frostpharma AB.

Torbjörn.jpg
Lovisa Frick
Clas1.jpg
Clas Lindbergson

Head of Business Development

Clas har mer än 25 års erfarenhet av att jobba inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat både som försäljningschef och VD och har lång erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och produktlanseringar av läkemedel till medicinsk utrustning. Han har arbetat för Pfizer, Novartis, Sandoz och Eisai. Han var en del av att starta Unimedic Pharma.

​Clas är ansvarig för FrostPharmas affärsutveckling och ansvarar även för en del av produkterna. Dagarna består av att leta nya potentiella produkter för den nordiska marknaden, men även nya lokala produktutvecklingar.

Eva Nordstrand

Head of Regulatory Affairs

Eva har över 15 års erfarenhet från positioner inom läkemedelsindustrin. Eva har arbetat inom Pharmacovigilance, Regulatory Affairs och Quality Assurance både i nordiska och europeiska positioner, bland annat på Oasmia Pharmaceuticals, Vifor Pharma och Pharm Assist.

Eva N_photo_25May2021.jpg
DSC00528.jpg
Tomas Guinchard

Chairman of the Board

Tomas har över 25 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin i både Sverige och Asien.
Han började sin karriär 1992 i Roche AB. 1995 grundade han Kinchard Consulting AB som han framgånsrikt drev i 12 år. 

2007 startade han Adxto Nordic- Healthcare and Consulting Company, och 2008 flyttade han till Singapore för att starta upp Adxto Holdings PtLtd, Adxto Philippines och Adxto Thailand.

Han har en B.A. i företagsekonomi från Uppsala Universitet, är styrelseordförande och majoritetsägare i Adxto group Nordic samt styrelseordförande i FrostPharma AB.

bottom of page