top of page

Ledning 

Shan Rehman
Clas Lindbergson
fredrik-098.jpg
Fredrik Andersch

CEO

Fredrik har över 25 års erfarenhet från läkemedelsindustrin och medicinteknik, både i Norden och internationellt.

 

Roller Fredrik haft inkluderar Regional Director Meda AB, Country President AstraZeneca Thailand, Country President AstraZeneca Österrike, Area Director Balkan&Baltics AstraZeneca, Business Development Director AstraZeneca, andra managementroller på AstraZeneca inkluderat tidigare bolagsstrukturer, styrelseledamot Akla AB.

 

Utbildning: Civilingenjör Industriell Ekonomi, Chalmers. Vidarestudier i Litteratur och Statsvetenskap, Göteborgs universitet och Stockholms universitet.

Malin Hollander

 CFO

 Malin har mer än + 20 års operativ erfarenhet från ledande finansiella befattningar,
bland annat som Chief Operating Officer (COO) på Kry:s nordiska kontor med ansvar för ekonomi, analys, IT, inköp, juridik och fastigheter. Malin har haft roller såsom CFO/Chief Information Officer (CIO) på PBM Sweden AB, CFO/COO på Medlink och Interim Financial Controller på Spotify.

.

malin-154.jpg
Lovisa Frick
clas-1.jpg
Clas Lindbergson

Head of Business Development

Clas har mer än 25 års erfarenhet av att jobba inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat både som försäljningschef och VD och har lång erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och produktlanseringar av läkemedel till medicinsk utrustning. Han har arbetat för Pfizer, Novartis, Sandoz och Eisai. Han var en del av att starta Unimedic Pharma.

​Clas är ansvarig för FrostPharmas affärsutveckling och ansvarar även för en del av produkterna. Dagarna består av att leta nya potentiella produkter för den nordiska marknaden, men även nya lokala produktutvecklingar.

Rebecka Grund

COO

Rebecka har 20+ års erfarenhet inom life science området, inom roller som Försäljningschef, Business Unit Manager, Franchise Lead och Transformation Lead, på bland annat AstraZeneca, Meda och Roche. Erfarenheterna spänner från stora allmänsjukdomar så som t ex andningsvägar, smärta och gastro, till onkologi, hematologi och rare disease.

 

Rebecka är ekonom, beteendevetare och coach.

Rebecka_mindre.jpg
Anna M.png
Anna Machado

Head of QA/PV/RA

Anna är legitimerad apotekare och har nästan 20 års erfarenhet inom läkemedelssektorn.

Anna har arbetat som apotekare på apotek både i Sverige och Frankrike samt har varit har chef för ett distributionscenter för läkemedel på en ö i Karibien.

Inom läkemedelsindustrin har Anna haft roller inom inom regulatory, pharmacivigilance och marketing compliance men framför allt har Anna arbetat som sakkunnig (RP/QP) inom kvalitetsområdet.

 

Anna har arbetat för företag som Sanofi, Roche, McNeil och Recordati.

bottom of page