top of page
Inkomstrapporter

FROSTPHARMA MAGAZINE

För Nyheter och Media

OXISKIN

• Mar 20, 2019 15:55 CET

Äntligen på den svenska marknaden: OXISKIN™ (väteperoxid 3%) effektivt vid sårrengöring, är långtidsverkande och samtidigt snäll mot kropp och miljö.

OXISKIN™ – skonsam, miljövänlig, långtidsverkande och effektiv! Produkter med väteperoxid 3% för humant bruk har inte varit tillgängliga sedan 2016 hos apotek och efterfrågan är mycket stor. Dessförinnan såldes över 50.000 flaskor per år.När AntropPharma nu lanserar OXISKIN™ i Sverige är det dessutom godkänt för handdesinfektion.Nu finns OXISKIN™ att köpa på apotek i Sverige. OXISKIN™ är mer än bara väteperoxid. Det är unikt gelstabiliserat – vilket ger långtidsverkande effekt. Även godkänd för handdesinfektion som alternativ till handsprit. OXISKIN™ är luktfri, klibbar inte och torkar inte ut huden.

Många fördelar Förutom de positiva egenskaperna för sårrengöring och handdesinfektion finns det en rad övriga fördelar med OXISKIN™.

• Det tar effektivt bort bakterier (grampositiva och gramnegativa), virus, mikroorganismer, bakteriell biofilm, svampar, jäst, mögel och bakteriesporer.

• Det innehåller inte silver – efter användning kvartstår bara syre och vatten, vilket innebär att inga miljö- och hälsofarliga ämnen ingår. Därmed har OXISKIN™ flera fördelar jämfört med klorbaserade och alkoholbaserade produkter. -Vi är otroligt glada att nu kunna tillhandahålla OXISKIN™ , eftersom det har varit stor efterfrågan efter ett godkänt väteperoxid 3% för sårrengöring och handdesinfektion, säger Anthrop Pharmas VD Clas Lindbergson. – Oxiskin är en väldigt spännande produkt som har många användningsområden samtidigt som det är ett bra val ur ett miljöperspektiv.

Mer går att läsa på www.oxiskin.se Anthrop Pharmaceuticals AB, med säte i Danderyd, Sverige, är specialiserat på introduktion, distribution och marknadsföring av läkemedel i Norden. För mer information kontakta: Clas Lindbergson, VD AntropPharma Tel 070-658 11 80. E-post: clas.lindbergson@anthroppharma.com

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Oxiskin-frilagd_S.png

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

FrostPharma enters the hematology area in the Nordics

FrostPharma takes another step in its growth journey of becoming a leading European Specialty Pharma company, by being authorized by IDEOGEN as the exclusive Nordic representative to support patient a

Comments


bottom of page