top of page
Inkomstrapporter

FROSTPHARMA MAGAZINE

För Nyheter och Media

FrostPharma AB får ny CEO den 1 januari 2021

Uppdaterat: 23 nov. 2020


FrostPharma AB är ett specialistläkemedelsbolag med fokus på att erbjuda läkemedelsalternativ för barn och vuxna med speciella behov. Vi är specialiserade på att introducera, distribuera och marknadsföra specialistläkemedel som ofta hamnar utanför de stora läkemedelsbolagens intresse. 


FrostPharma har sedan starten år 2017 haft en mycket fin utveckling och byggt upp en intressant produktportfölj. Bolaget har mer än fördubblat sin omsättning varje räkenskapsår under de senaste tre åren. Som ett led i att kunna fortsätta den fokuserade satsningen på en kraftig expansion i Norden väljer nuvarande VD och största enskilda ägare, Clas Lindbergson, att avgå som VD. Istället ska han satsa helhjärtat på rollen som affärsutvecklingschef där uppdraget främst blir att hitta nya produkter för den nordiska marknaden. För att möjliggöra en fortsatt organisatorisk och strategisk utveckling av bolaget i Norden, tillträder Cecilia Bröms-Thell som VD för FrostPharma AB 1 januari 2021. Cecilia kommer närmast ifrån en roll som konsult inom strategisk rådgivning Life Science.


Cecilia har även sedan tidigare arbetat som General Manager för Genzyme Sweden, ett börsnoterat läkemedelsbolag som ingår i Sanofi koncernen.

0 kommentarer

Comments


bottom of page