Affärsområdeschef

Just nu söker vi en Affärsområdeschef som kommer ansvara för att driva marknadsföringen och försäljningen av vår produktportfölj. Här får du chansen att arbeta på ett företag som är inne i en expansiv fas, samtidigt som du får tillbringa vardagen tillsammans med ett härligt team med fokus på innovation och patientnytta. Tjänsten är på heltid och huvudkontoret ligger i Danderyd i Stockholm.
 

Om tjänsten

I rollen som Affärsområdeschef på FrostPharma får du möjlighet att jobba på ett mindre läkemedelsföretag där arbetsuppgifter kan variera högt som lågt. Tjänsten innefattar ansvar för att ta fram strategiska planer för produktportföljen i respektive nordiskt land och sätta upp finansiella mål utifrån detta. Vidare ansvarar du för att leda företagets säljresurser i de nordiska länderna, samarbeta med leverantörer och leverera försäljning i Sverige. Vi ser att du har god kunskap om den nordiska vårdmarknaden samt förståelse för vad som krävs för att lyckas med marknadsföring och försäljning av företagets produkter till slutkund. För rollen krävs att du har tidigare erfarenhet från olika områden inom läkemedelsbranschen såsom marknad/försäljning/market access. Här får du chansen att arbeta i en bred roll och driva hela sälj-och marknadsprocessen från ax till limpa kring de prioriterade produkterna som du ansvarar över. Vi söker dig som trivs med att vara ute på fältet och träffa kunder, samtidigt som du ansvarar för att skapa och genomföra produkt- och försäljningsplaner. Tjänsten innebär ett aktivt arbete i ledningsgruppen. 

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande roll inom läkemedelsbranschen är ett krav för att lyckas i rollen då personen vi söker behöver vara självgående från start. Vi ser att du kan visa upp goda säljfärdigheter och har förmågan att läsa och göra analyser från studier och affärsdata. Vi söker dig som är flexibel, strukturerad, prestigelös, driven och trivs i en arbetsmiljö där förändringar kan komma snabbt och det ständigt händer mycket saker. Vi ser att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Start

Omgående

 

Ort

Stockholm, Danderyd


Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.